Για Εμάς

img_1772

Hobnob, hobnobbing, hob and nob:

  • κάνω παρέα//κοινωνικοποιούμαι//συναναστρέφομαι

Hobnob (Χομπ Νομπ):

  • χώρος εναλλακτικών δράσεων για άσκηση, έκφραση, χαλάρωση και κοινωνικοποίηση
  • τόπος συνάντησης «ανήσυχων» ανθρώπων για να γυμναστούν, να χορέψουν, να ενημερωθούν, να διαλογιστούν και να επικοινωνήσουν
  • οδηγός θετικών δράσεων, εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς στην πόλη μας

Δονάτα Λεκατσά - δημιουργός και υπεύθυνη Hobnob

"Πάντα ονειρευόμουν έναν χώρο όπου οι άνθρωποι μέσα από διαφορετικές δραστηριότητες θα μπορούν να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, να τον αγαπήσουν, να τον βελτιώσουν και έτσι, να γίνουν καλύτεροι. Μόνον έτσι, πιστεύω, μπορούμε να γίνουμε πιο ήρεμοι, πιο γενναιόδωροι, πιο ευτυχισμένοι! Μόνον έτσι μπορούμε να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε πραγματικά! Αυτά τα ταξίδια αποδοχής και βελτίωσης έχει σκοπό να φιλοξενήσει το Hobnob και μέσα από αυτά εύχομαι να γνωριστούμε όλοι καλύτερα.

Καθένας μπορεί να ονειρεύεται ποιές δραστηριότητες θα γεμίσουν το ταξίδι του αλλά για το δικό μου ταξίδι επέλεξα τη yoga και το χορό. Ο χορός με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία για τη χαρά, την αισιοδοξία, τη θετική ενέργεια και την εκφραστικότητα που απλόχερα μας δίνει. Η yoga από την άλλη, μας οδηγεί στην ισορροπία του νου και του σώματος, χαρίζοντας μας μια εσωτερική ψυχική δύναμη, σημαντική για τις δύσκολες στιγμές. Μας δείχνει το δρόμο προς την αυτογνωσία, το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη. Δικό μου χάρισμα πιστεύω είναι να φέρνω τους ανθρώπους κοντά και ελπίζω ο χώρος αυτός να γίνει αφορμή να γνωρίσουν τη δύναμη που έχουν αυτές οι δραστηριότητες να μας φέρνουν λίγο πιο κοντά στον χαρούμενο, καλό εαυτό μας!

 

IMG_1971.2

Επιθυμία μου είναι, να υποδεχόμαστε ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών και ενδιαφερόντων, καθώς όλοι μπορούμε να μάθουμε από όλους. Στο Hobnob υπάρχουν δραστηριότητες για εγκύους, μαμάδες, παιδιά, ηλικιωμένους, νέους, φίλους, συντρόφους και μέσα από αυτές οι μέρες μας να γίνονται πιο όμορφες και δημιουργικές σε ένα χώρο όπου μας φιλοξενεί οικεία όπως το σπίτι μας.

Ανεξάρτητα από τη διαφορετική μας προέλευση και το ξεχωριστό μας υπόβαθρό είμαστε όλοι άνθρωποι με παρόμοιες ανησυχίες και προβλήματα, τα οποία κατά καιρούς μάς απασχολούν. Θα ήθελα στο Hobnob να μαζευόμαστε και να παρακολουθούμε σεμινάρια και εργαστήρια ανθρώπων με ειδικές γνώσεις και μέσα από το διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων να προκύπτουν λύσεις και ιδέες για μια καλύτερη ζωή. Ίσως οι συναντήσεις μας να μην έχουν πάντα ενημερωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα αλλά ψυχαγωγικό και χαλαρωτικό σκοπό. Χρειάζεται και αυτό!

Τέλος εύχομαι με το hobnobbing μας να πάρουμε μέρος σε θετικές δράσεις, να βοηθήσουμε όσους έχουν περισσότερη ανάγκη, να συμμετέχουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορεί ο καθένας για τον κόσμο γύρω μας! Ρομαντικό αλλά η ζωή γίνεται καλύτερη με λίγη παραπάνω αισιοδοξία! Αγαπημένη μου φράση......«Βρήκα τη γη όχι γκρίζα, μα ρόδινη. Τον ουρανό όχι σκυθρωπό, μα ζωηρόχρωμο»"