Breathwork – Trauma healing & Αbundance – Zoom sessions

Σεπ / 24

Breathwork – Trauma healing & Αbundance – Zoom sessions

By / hobnob_admin / 0
Πότε:
25/10/2020 @ 18:00 – 19:30
2020-10-25T18:00:00+02:00
2020-10-25T19:30:00+02:00
Πού:
Hobnob
Prigkipos Petrou 39
Κόστος:
15 η μία συνεδρία και 60 για τις 5
Επικοινωνία:
Breathwork - Trauma healing & Αbundance - Zoom sessions @ Hobnob
BREATHWORK – Trauma healing &Abundance συνεδρίες με τη Δάφνη Βάγια Βακάλη
Σε κάθε μάθημα-Συνεδρία θα εργαζόμαστε με 1-2 θέματα.
Θεραπεία τραύματος, Έλκω την αφθονία, Αγάπη & Συγχώρεση εαυτού, Ευγωμοσύνης κλπ.
Ενεργοποιώ την αναπνοή – Ενεργοποιώ την Αληθινή Ζωή!
To Breathwork είναι η σωστή, βαθιά, θεραπευτική αναπνοή που εξισορροπεί, ξεμπλοκάρει και θεραπεύει τα chakras (ενεργειακά κέντρα στο σώμα). Συνδέεται με την Kriya yoga, αλλά έχει και προεκτάσεις πέρα από τις αναπνοές. Εκτός του ότι μας βοηθά στο σωματικό επίπεδο, (ρύθμιση αρτ. πίεσης, σε ένα πόνο στο σώμα κλπ), βοηθάει σε όλα τα επίπεδα και σώματά μας( αιθερικό, αστρικό, νοητικό ) και μας βοηθά να διευρύνουμε τη συνειδητότητά μας, να κατανοήσουμε, να αγαπήσουμε και να θεραπεύσουμε τραύματα, λύπη, ανασφάλεια, οτιδήποτε έχουμε κρατημένο, άρα μπλοκάρει κυρίως το κέντρο (chakra) της καρδιάς.
Μέσω μιας θεραπείας ή μαθήματος που είναι θεραπεία Breathwork ουσιαστικά, μπορούμε να θεραπεύσουμε τραύματα που έχουν συσωρευτεί και μπλοκάρει το κέντρο της καρδιάς, ή μη εκδηλωμένα συναισθήματα τα οποία έχουν συσωρευτεί και μπλοκάρει το κέντρο του λόγου, στο κέντρο του λαιμού (throat chakra).
Στηρίζεται στην τεχνική της Κυκλικής Αναπνοής, η οποία επιτρέπει στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν πρόσβαση στις υποσυνείδητες αρνητικές σκέψεις που έχουν για τον εαυτό τους και τον κόσμο, το περιβάλλον, την εργασία, σκέψεις που συχνά συνδέονται με κάποιο τραύμα. Μέσω αυτών των αναπνοών φτάνουμε στην κατάσταση της χαλάρωσης και εσωτερικής ειρήνης. Στο στάδιο αυτό μπαίνουμε στους οραματισμούς που λειτουργούν συμπληρωματικά, υποσυνείδητα και θεραπευτικά.
Η μέθοδος αυτή μας βοηθάει να ισορροπήσουμε, να ξεμπλοκάρουμε, να αφουγκραστούμε το σώμα μας, τις σκέψεις μας, τα θέλω μας ή αυτά που δεν θέλουμε, να αποδεχτούμε, να αγαπήσουμε, να κατανοήσουμε. Με τη σωστή αναπνοή ενεργοποιούμε ολόκληρο τον οργανισμό μας, μειώνουμε το στρες, το άγχος, βελτιώνουμε την υγεία σε όλα τα επίπεδα, διευρύνουμε τη συνειδητότητά μας, ανακαλύπτουμε εμάς, την αληθινή μας ταυτότητα και την Αλήθεια.
Απευθύνεται σε εσάς που θέλετε να βελτιώσετε τη σωματική και ψυχική σας ευεξία, να αλλάξετε την επαγγελματική ή την ιδιωτική σας ζωή ή αν θέλετε απλά να αυξήσετε τα ενεργειακά σας επίπεδα, να θεραπεύσετε τραύματα, συναισθήματα κρυμμένα ή να μετουσιώσετε και να αλλάξετε συμπεριφορές, μοτίβα μη ωφέλιμα για σας.
Επιπλέον σε Δασκάλους Γιόγκα και Επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις και εμπειρίες τους, έτσι ώστε να διδάξουν και να εισάγουν την πρακτική στις συνεδρίες τους.

Ζοοm link here to enter the webinar here!

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια
Δάφνη Βάγια Βακάλη
PG Ομοιοπαθητικός
Πιστ. Ενεργειακή θεραπεύτρια (Usui Reiki Master)
Πιστ. Ανθοθεραπεύτρια (Bach remedies)
Πιστ. Breathwork Practitioner (Integral Body Institute).
Πιστ. για κακώσεις Αυχένα – ΣΣ
Πιστ. για άτομα με ΔΕΠΥ (ADHD)
Σχολή Ομοιοπαθητικής Δίπλωμα, Αθήνα.
Μεταπτυχιακές σπουδές Ομοιοπαθητικής (Hahnemann College of Homeopathy) London UK.
Πιστοποίηση (Bach remedies Practitioner) Ανθοθεραπείας από το Bach Center, Αγγλία.
Πιστοποίηση από το King’s College, London, για άτομα με ADHD (ΔΕΠΥ).
Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τραυματολογία). Κακώσεις αυχένα, Σπονδυλικής στήλης, νωτιαίου μυελού.
Πιστοποίηση Usui Reiki Master.
Πιστοποίηση Breathwork (Integral Body Institute).
Μαθήματα Life Coaching » Life Coach Training Institute », California (online).
Συγγραφέας μυθιστορήματος «Η ζωή είναι παιγνίδι» εκδόσεις Ιωλκός, 2004.
Σεμινάρια Δημοσίων Σχέσεων, Κολλέγιο Αθηνών.
Νοσηλευτική Σχολή, Δίπλωμα.
About me..
Τα τελευταία χρόνια, εργάζομαι ως Ομοιοπαθητικός στην Αθήνα, την Ελλάδα και το εξωτερικό για τους συν-ανθρώπους μου που ζητούν θεραπεία, σεβόμενη τους νόμους και κανόνες της Ομοιοπαθητικής.
Η θεραπεία για μένα ήταν από την παιδική μου ηλικία τρόπος μετουσίωσης και αλχημείας, σεβασμού και ισορροπίας, η οποία εκδηλώθηκε φυσικά, αφού η ζωή κυριολεκτικά με έβγαλε στο δρόμο της Ομοιοπαθητικής μέσω του πρώτου μου γυιού.
Η Ομοιοπαθητική θεραπεύει κατόπιν Νόμων, κανόνων και γνώσεων και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη και εύνοια που συναντηθήκαμε. Είναι μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ θεραπευτική μέθοδος, η οποία θεραπεύει σε όλα τα επίπεδα αρμονικά και ΑΜΕΣΑ(σώμα, ψυχή, νού) και σύμφωνα με τον Jawahar Shah (αναγνωρισμένος Ομοιοπαθητικός), φτάνει έως το DNA.
Με την Ανθοθεραπεία (Bach Flowers Remedies), έχω επίσης ‘κοντινές’ σχέσεις από το 2004, αφού συνέβη να συμβεί να τα γνωρίσω σε προσωπικό επίπεδο, έτσι, τα σέβομαι, τα αγαπώ και παράλληλα τα ακολουθώ, μαζί με την Ομοιοπαθητική, όπου συνεργάζονται άριστα.
Με το Ρέικι, ξεκίνησα πριν το 2000 παίρνοντας τον 1ο βαθμό. Μετά από αρκετά χρόνια ολοκλήρωσα τον 2ο και 3ο βαθμό, φτάνοντας στο Master. Η σχέση μας είναι σχέση αγάπης, σεβασμού και βαθιάς θεραπείας, κατανόησης Συμπαντικών ενεργειών και της Ροής του Γίγνεσθαι. Το Ρέικι βοηθά στη θεραπεία του ατόμου εύκολα και του δείχνει το εσωτερικό μονοπάτι για εξέλιξη. Είναι από τις Ωραιότερες Ενεργειακές θεραπείες!
Πρίν αρκετά χρόνια ξεκίνησα να διδάσκομαι Kriya yoga μέσω του Self – Realization Fellowship (California), του Άσραμ που δημιούργησε ο P. Yogananda.
To Breathwork σχετίζεται με την Kriya yoga και είναι η σωστή, βαθιά, θεραπευτική αναπνοή που εξισορροπεί, ξεμπλοκάρει και θεραπεύει τα chakras (ενεργειακά κέντρα στο σώμα). Στηρίζεται στην τεχνική της Κυκλικής Αναπνοής, η οποία επιτρέπει στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν πρόσβαση στις υποσυνείδητες αρνητικές σκέψεις που έχουν για τον εαυτό τους και τον κόσμο, σκέψεις που συχνά συνδέονται με κάποιο τραύμα. Μέσω αυτών των αναπνοών φτάνουμε στην κατάσταση της χαλάρωσης και εσωτερικής ειρήνης. Βοηθάει είτε σε σωματικά, είτε σε ψυχικά ή συναισθηματικά προβλήματα – ανισορροπίες (πόνος, στρες, θλίψη, χωρισμός, κρίση πανικού, φόβοι – φοβίες, ανασφάλειες για προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα). Είναι πραγματικά μια πρακτική που σε διευρύνει και σε βοηθά σε όλα τα επίπεδα!
Στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ολοκλήρωσα και πιστοποίησα μια ‘εξιδικευμένη γνώση’ για τις κακώσεις αυχένα, σπονδηλικής στήλης και νωτιαίου μυελού.
Ακολουθώντας τη ροή, πάντα προκύπτει αλήθεια, χαρά και έμπνευση.
Προχωρώ λοιπόν με εμπιστοσύνη, ξέροντας πως Όλα είναι ΕΝΑ, όλα είναι ΤΕΛΕΙΑ και όλα είναι ΔΙΚΑΙΑ, κι αυτό διέπει τη ζωή, τη σκέψη και τα συναισθήματά μου. Είμαι βαθειά ευγνώμων για τα πάντα, αναγνωρίζοντας πως όλα είναι μαθήματα και καθαρή θεία φύση και έτσι τα δέχομαι, απλά, γιατί στην απλότητα κρύβεται η αλήθεια πάντοτε.
Και το ταξίδι συνεχίζεται ευτυχώς και ευτυχές ό,τι, όπως κι αν συμβαίνει…
Κατηγορίες :
hobnob_admin