Top
x
Blog
Υγεία - Ευεξία Pranic healing -Διαλογισμός στις Δίδυμες καρδιές, 3 Σάββατα το μήνα στο Hobnob!

Pranic healing -Διαλογισμός στις Δίδυμες καρδιές, 3 Σάββατα το μήνα στο Hobnob!

Το Pranic Healing είναι μια πολύ ισχυρή ενεργειακή θεραπεία η οποία επιταχύνει τον μηχανισμό αυτό-θεραπείας του ανθρωπίνου σώματος προσφέροντας  σωματική, συναισθηματική και νοητική υγεία.

Ο χαρισματικός δάσκαλος Master Choa Kok Sui, μέσω του οποίου διαδόθηκε το Pranic Healing μελέτησε, τροποποίησε και σύνθεσε αρκετά ολιστικά θεραπευτικά συστήματα δημιουργώντας μια πολύ κατανοητή, αλλά ταυτόχρονα και ισχυρή θεραπευτική τεχνική. Με επιστημονική μεθοδολογία και βάση αποτελεσμάτων, δημιούργησε πρωτόκολλα θεραπείας. Συγκεκριμένα βήματα δηλαδή που ακολουθεί ο θεραπευτής για σωματικές αλλά και ψυχολογικές παθήσεις. Εκπαίδευσε ανθρώπους διδάσκοντάς το σε περισσότερες από 90 χώρες και έγραψε περί τα 21 βιβλία.

Εκτός από αποτελεσματική θεραπευτική τεχνική το Pranic Healing είναι μονοπάτι προσωπικής εξέλιξης με διαλογιστικές, αναπνευστικές και ήπιες σωματικές ασκήσεις. Ο βασικότερος διαλογισμός είναι ο διαλογισμός στις δίδυμες καρδιές. Ένας καθοδηγούμενος, σύντομος διαλογισμός που βοηθά τον ασκούμενο να βιώσει βαθιά εσωτερική γαλήνη καθώς καθαρίζει το σύστημά του από πίεση, άγχος, στρες ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την δημιουργικότητα και την ευφυΐα του.

Ο διαλογισμός στις δίδυμες καρδιές ή διαλογισμός για Ειρήνη, είναι πραγματικά ένα Θείο δώρο γιατί γινόμαστε κανάλια της θείας ευλογίας για ολόκληρο τον πλανήτη, ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ανεβάζουμε τις δονήσεις μας σε υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας ενώ παράλληλα παράγουμε καλό κάρμα ευλογώντας την γη με ειρήνη, χαρά, στοργική καλοσύνη και καλή θέληση. Η διεξαγωγή του συγκεκριμένου διαλογισμού από μια ομάδα ατόμων είναι μια μορφή προσφοράς και παγκόσμιας υπηρεσίας με πολύ ισχυρά αποτελέσματα.

Ο διαλογισμός στις δίδυμες καρδιές μπορεί να ασκηθεί από όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα από θρησκευτικούς ή φιλοσοφικούς διαχωρισμούς, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουν την διάθεσή να νιώσουν την Αγάπη, και να την μοιραστούν με τον πλανήτη. Λόγο της ισχυρής επίδρασης στο φυσικό και ενεργειακό σώμα, ο διαλογισμός δεν θα πρέπει να ασκείται από:

-Άτομα κάτω των 14 ετών

-Άτομα με σοβαρές παθήσεις καρδιάς, υπέρταση, γλαύκωμα ή προβλήματα νεφρών και συκωτιού

-Έγκυες

-Χρόνιους καπνιστές

-Άτομα που καταναλώνουν υπερβολική ποσότητα αλκοόλ ή κάνουν χρήση παραισθησιογόνων ουσιών.

Τα οφέλη του διαλογισμού σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο είναι πολλαπλά. Ο διαλογισμός στις δίδυμες καρδιές είναι εξαιρετικά θεραπευτικός σε φυσικό αλλά κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Χρησιμοποιείται ως εργαλείο ανακούφισης του στρες, για συναισθηματικής αποφόρτιση, χαλάρωση και ηρεμία μυαλού και σώματος. Αλλάζει τον τρόπο σκέψης αφού φέρνει τον ασκούμενο σε επαφή με ένα κόσμο γαλήνιο και γεμάτο αγάπη, οδηγώντας σε αυξανόμενη ικανοποίηση, ευτυχία, εσωτερική πληρότητα και χαρά για ζωή.

Καθοδηγεί ο Νικόλας Παράβαλος

3 Σάββατα το μήνα 17:30-18:30 στο Hobnob, Πρίγκηπος Πέτρου 39 στη Γλυφάδα

Συμμετοχή με κράτηση θέσης, για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2130418585

hobnob
Καλωσορίσατε στο Hobnob