Top
x
Blog
Ενημέρωση Hobnobber’s day after quarantine!

Hobnobber’s day after quarantine!

Αγαπημένοι μας hobnobbers!

Τα δύσκολα θέλουμε να πιστεύουμε πως πέρασαν! Χαιρόμαστε πολύ που στηρίξατε απο την αρχή την προσπάθειά μας να σας κρατήσουμε παρέα απο το σπίτι μέσω του group μας στο Facebook Hobnob “Μένουμε σπίτι”! Μας βοηθήσατε στηρίζοντας τα προγράμματά μας live και μαγνητοσκοπημένα αλλά και έμπρακτα όσοι είχατε την ευχέρεια μέσα απο την πλατφόρμα ελεύθερης δωρεάς που δημιουργήσαμε!

Θέλαμε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο να συνεισφέρουμε και να κρατήσουμε ζωντανό το χώρο μας έστω και εξ αποστάσεως! Πηγαίναμε βήμα βήμα σύμφωνα με τα όσα αποφάσιζε το κράτος για να είμαστε εμείς καλά αλλά και οι γύρω μας! Όπως γνωρίζετε μάλλον θα είμαστε οι τελευταίοι που θα ανοίξουμε τους χώρους μας γύρω στα μέσα Ιουνίου. Είμαστε απο τους “τυχερούς” χώρους καθώς ποτέ δεν είχαμε συνωστισμό στα μαθήματά μας, υπάρχει καλός φυσικός εξαερισμός και αρκετά τετραγωνικά για να διατηρήσουμε αποστάσεις. Ωστόσο σκεφτόμαστε αρκετά την περίπτωση να λειτουργήσουμε έναν νέο ανοιχτό χώρο -την ανανεωμένη ταράτσα μας- για τα μαθήματα όσο ο καιρός είναι καλός κυρίως τις απογευματινές ώρες για το καλοκαίρι αλλά και το φθινόπωρο αν χρειαστεί!

Έως τότε όμως μπροστά μας βρίσκεται ο Μάιος αλλά και μεγάλο διάστημα του Ιουνίου που θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Αποφασίσαμε πως το group μας θα συνεχίσει να υπάρχει με το αποθηκευμένο υλικό των 2 μηνών που ήμασταν μαζί αλλά ήρθε η ώρα να συναντηθούμε έστω και διαδικτυακά με το νέο τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων μας μέσω του Zoom!

H εφαρμογή τηλεδιάσκεψης Zoom επιτρέπει τη σύνδεση έως και 100 ατόμων ταυτόχρονα και την ανταλλαγή εικόνας και ήχου. Η ανταλλαγή είναι προαιρετική. Κάποιος μπορεί να συμμετέχει χωρίς κάμερα αλλά με μικρόφωνο. Έστω και αυτό είναι σημαντικό καθώς μέχρι τώρα στα μαθήματα μπορούσατε μόνο να μας βλέπετε χωρίς εμείς να μπορούμε να σας υποστηρίξουμε με κάποιο τρόπο.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή έχει σύνδεση στο διαδίκτυο, όπως υπολογιστής, tablet, κινητό τηλέφωνο. Είναι δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται για να την αποκτήσετε είναι να κάνετε ένα απλό SIGN UP με ονοματεπώνυμο, email και έναν κωδικό. Θα σας στείλουμε σχετικό tutorial αν αποφασίσετε να μας ακολουθήσετε!

Τα μαθήματα του Hobnob μέσω Zoom θα ξεκινήσουν απο τη Δευτέρα 4/5 και ΕΔΩ θα βρείτε ένα ενδεικτικό πρόγραμμα για τον Μάιο. Τα μαθήματα γίνονται live!

Το κόστος για 1 μήνα απεριόριστα μαθήματα είναι στα 30 ευρώ τελική τιμή και η πληρωμή γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Για να συμμετέχετε θα πρέπει να συμπληρώσετε τη ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για όλα τα υπόλοιπα!

*Εάν δεν έχει συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών μέχρι την Κυριακή 3/5 το αργότερο τα online μαθήματά μας δυστυχώς δε θα συνεχιστούν και θα σας ενημερώσουμε για την παρουσία μας εκ νέου και κατά περίπτωση.

hobnob
Καλωσορίσατε στο Hobnob