Lindy Hop/swing dance

Lindy Hop/swing dance

Πρόγραμμα Μαθήματος

Για τιμές επικοινωνήστε μαζί μας με email είτε τηλεφωνικά. Σας παρακαλούμε πολύ να δηλώνετε μέσω email ή τηλεφωνικά τις μέρες και ώρες που σας ενδιαφέρουν στη δραστηριότητα της επιλογής σας. Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για την παρουσία σας στην πρώτη επίσκεψη. Το πρώτο δοκιμαστικό μάθημα είναι δωρεάν. Για μία ολόκληρη εβδομάδα δοκιμαστικών μαθημάτων το κόστος είναι στα 15 ευρώ.

Ημ/νία Ώρα Διάρκεια Μαθήματα Δάσκαλος Booking
  • Δευτέρα
  • 9:00 μμ - 10:15 μμ
16 week Lindy hop-swing Intermediate Δημήτρης Σταυρόπουλος,Μαρία Καούκη Book now
  • Δευτέρα
  • 7:45 μμ - 9:00 μμ
16 week Lindy hop-swing Improvers Δημήτρης Σταυρόπουλος,Μαρία Καούκη Book now
  • Τρίτη
  • 9:00 μμ - 10:15 μμ
41 week Lindy hop-swing NEW Beginners Δημήτρης Σταυρόπουλος,Δονάτα Λεκατσά Book now

swingLindy Hop/swing dance

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019!!!

Επικοινωνήστε στο 2130418585 ή στείλτε mail στο info@hobnob.gr και μπείτε σε λίστα αναμονής για το νέο μας τμήμα αρχαρίων!

Χρήσιμες γενικές πληροφορίες

Το lindy hop είναι ζευγαρωτός χορός με επίκεντρο το αυθεντικό στυλ των δεκαετιών 1920-1930

Τα ζευγάρια αλλάζουν συνέχεια παρτενέρ (lead/follow) στο μάθημα. Καλό θα ήταν να έρθεις όμως με τον δικό σου για να μπορείς να κάνεις practice και για να έχει το τμήμα ισορροπία.

Το κάθε μάθημα διαρκεί 75 λεπτά.

Leader = καβαλιέρος

Follower = ντάμα

Παπούτσια και άλλα: Καλό είναι να έχετε ένα ζευγάρι παπούτσια μόνο για το χορό. Στο μάθημα είναι απαραίτητα τα κλειστά παπούτσια χωρίς τακούνι (κάτι που να αισθάνεστε άνετα αλλά όχι καθαρά αθλητικό για να μπορείτε να γλυστράτε όταν χρειάζεται πχ. keds, toms, πάνινα, μπαλαρίνες, all star). Σας προτείνουμε επίσης να φοράτε άνετα και δροσερά ρούχα. Στα πάρτυ ντυθείτε για να εντυπωσιάσετε!!! 

Νερό: Στο χώρο θα βρείτε φρέσκο δροσερό νερό απο τον ψύκτη μας. Αν θέλετε μπορείτε να φέρνετε το μπουκάλι σας και να το γεμίζετε.

Υγιεινή: Ο χορός αυτός χορεύεται σε ζευγάρια. Για σεβασμό στον παρτενέρ μας αντιδρωτικά, πετσέτα, πλύσιμο χεριών και τσίχλες προτείνονται.

Συνέπεια: Τα μαθήματα ξεκινούν στην ώρα τους.