Lindy Hop/swing dance

Lindy Hop/swing dance

Πρόγραμμα Μαθήματος

Για τιμές επικοινωνήστε μαζί μας με email είτε τηλεφωνικά. Σας παρακαλούμε πολύ να δηλώνετε μέσω email ή τηλεφωνικά τις μέρες και ώρες που σας ενδιαφέρουν στη δραστηριότητα της επιλογής σας. Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για την παρουσία σας στην πρώτη επίσκεψη. Το πρώτο δοκιμαστικό μάθημα είναι δωρεάν. Για μία ολόκληρη εβδομάδα δοκιμαστικών μαθημάτων το κόστος είναι στα 15 ευρώ.

Ημ/νία Ώρα Διάρκεια Μαθήματα Δάσκαλος Booking
  • Δευτέρα
  • 9:00 μμ - 10:15 μμ
16 week Lindy hop-swing Intermediate Δημήτρης Σταυρόπουλος,Μαρία Καούκη Book now
  • Δευτέρα
  • 7:45 μμ - 9:00 μμ
16 week Lindy hop-swing Improvers Δημήτρης Σταυρόπουλος,Μαρία Καούκη Book now
  • Τρίτη
  • 9:00 μμ - 10:15 μμ
41 week Lindy hop-swing NEW Beginners Δημήτρης Σταυρόπουλος,Δονάτα Λεκατσά Book now

swingLindy Hop/swing dance

Επικοινωνήστε στο 2130418585 ή στείλτε mail στο info@hobnob.gr και ενημερωθείτε για τα νέα τμήματα αρχαρίων! Έναρξη κάθε Οκτώβριο και Φεβρουάριο!

Χρήσιμες γενικές πληροφορίες

Τα ζευγάρια αλλάζουν συνέχεια παρτενέρ (lead/follow) στο μάθημα. Καλό θα ήταν να έρθεις όμως με τον δικό σου για να μπορείς να κάνεις practice και για να έχει το τμήμα ισορροπία.

Το κάθε μάθημα διαρκεί 60 λεπτά. Γίνεται απο 2 δασκάλους. Εναν leader και μια follower.

Leader = καβαλιέρος

Follower = ντάμα

Ένδυση: Καλό είναι να έχετε ένα ζευγάρι καθαρά παπούτσια μόνο για το χορό. Κατά προτίμηση αθλητικά.  Σας προτείνουμε επίσης να φοράτε άνετα και δροσερά ρούχα.

Covid: Τα μαθήματα γίνονται αυστηρά με χρήση μάσκας και αντισηπτικό! Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή έγκυρο πιστοποιητικό νόσησης! Ο χώρος διαθέτει πολύ καλό φυσικό και τεχνητό εξαερισμό.