Διαλογισμός στις Δίδυμες καρδιές

Sep / 24

Διαλογισμός στις Δίδυμες καρδιές

By / hobnob_admin / 0
When:
07/11/2020 @ 18:00 – 19:00
2020-11-07T18:00:00+02:00
2020-11-07T19:00:00+02:00
Where:
Hobnob
Prigkipos Petrou 39
Cost:
ελεύθερη συνεισφορά
Contact:
Hobnob
2130418585

Φορέστε άνετα ρούχα και ελάτε να γνωρίσετε ένα σύντομο αλλά υπέροχο διαλογισμό.

Ο χαρισματικός δάσκαλος Master Choa Kok Sui, μέσω του οποίου διαδόθηκε το Pranic Healing (μέθοδος ενεργειακής θεραπείας) δημιούργησε αυτόν τον ισχυρό Διαλογισμό.

Πως λειτουργεί ο Διαλογισμός στις δίδυμες καρδιές;

Στο διαλογισμό στις δίδυμες καρδιές ή διαλογισμό για ειρήνη και διαφώτιση εστιάζουμε σε δύο ενεργειακά κέντρα (Τσάκρα).

Στο κέντρο της καρδιάς
το οποίο είναι το κέντρο της ανθρώπινης αγάπης και βρίσκεται στο ύψος του στήθους και στο κέντρο της κορώνας που είναι το κέντρο της θεϊκής αγάπης και βρίσκεται στην κορυφή του κεφαλιού. Το κέντρο της κορώνας ενεργοποιείται μόνο όταν το κέντρο της καρδιάς είναι δραστήριο.

Όταν ενεργοποιείται το κέντρο της κορώνας μεγάλα ποσά θεϊκής ενέργειας κατέρχονται στο σώμα καθαρίζοντας και ενεργοποιώντας συνολικά την αύρα και τα τσάκρα. Αυτό βοηθάει την εξάλειψη αρνητικών συναισθημάτων όπως ο φόβος, ο θυμός, το στρες, το άγχος, η απογοήτευση με αποτέλεσμα την χαλάρωση, την ηρεμία, την εσωτερική γαλήνη. Βοηθάει επίσης να νιώσουμε χαρά, ευτυχία, αύξηση της δημιουργικότητας και της ευφυΐας, αναπτύσσοντας καλύτερα επίπεδα υγείας, μεγαλύτερη ευημερίας και πνευματικότητας.

Το σημαντικότερο όμως κομμάτι του συγκεκριμένου διαλογισμού είναι ότι η θεϊκή ενέργεια που περνάει μέσα από εμάς καταλήγει στην γη αλλάζοντας την δόνηση, με αυτό το τρόπο κάνουμε ένα είδος παγκόσμιας προσφοράς. Μετασχηματίζοντας την ενέργεια της Γης, σταδιακά αλλάζει ο κόσμος που ζούμε κάνοντας πραγματικότητα την θέληση για το καλό. Σε αυτή τη δοκιμασία που όλοι μαζί παγκόσμια περνάμε, αν καταφέρουμε να συντονίσουμε την Ενέργειά μας μπορούν να γίνουν θαύματα!

Θα χαρούμε να διαλογιστούμε όλοι μαζί, καθώς και να μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες πληροφορίες πάνω στο συγκεκριμένο διαλογισμό.

Συντονιστής
Νικόλας Παράβαλος

Συμμετοχή με ελεύθερη συνεισφορά
Κράτηση θέσης μέσα απο το event στο Fb αλλά και στο info@hobnob.gr, περιορισμένος αριθμός συμμετοχών για να κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας. Φέρνετε το δικό σας στρώμα. Αν ο καιρός το επιτρέπει ο Διαλογισμός θα γίνει στην ταράτσα μας.
Ο συγκεκριμένος διαλογισμός θα επαναλαμβάνεται για 3 Σάββατα κάθε μήνα ίδια ώρα.

Κατηγορίες :
hobnob_admin