Δέσποινα Ρήσσου
 • Δέσποινα Ρήσσου

  Δέσποινα Ρήσσου

  Διδάσκει : Gyrokinesis method

  Το 2008 αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Αθηνών.
  Η επαγγελματική της πορεία ξεκίνησε τον ίδιο χρόνο στο Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας “ΑΝΑΠΛΑΣΗ” που εδρεύει στην Νέα Ιωνία και μέσω αυτού στο Νοσοκομείο “ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ” ως εξωτερικός συνεργάτης. Εργάστηκε εκεί έως και το 2012. Παράλληλα και μέχρι σήμερα πραγματοποιεί κατ’οίκον συνεδρίες Φυσικοθεραπείας.

 • Το 2016 ξεκίνησε την εκπαίδευση της στην μέθοδο GYROKINESIS® στο “Narei” studio της Αρσινόης Τσακαλογιάννη με δασκάλα την ίδια.
  Τον ίδιο χρόνο ξεκίνησε να εργάζεται ως GYROKINESIS® trainer σε κατ’οίκον συνεδρίες καθώς και στο “Equalibre Pilates, Gyrotonic & Yoga Studio” στον Άλιμο.
  Παράλληλα ξεκίνησε την εκπαίδευση της στο Pilates από την Άννα Τσαούση, πιστοποιημένη Pilates Instructor N.Y. και ιδιοκτήτρια του studio “Equalibre”. Αφού ολοκλήρωσε 600 ώρες πρακτικής εξάσκησης, εργάζεται στον χώρο αυτό ως Pilates Instructor.
  Είναι επίσης πιστοποιημένη BLACKROLL® Trainer έχοντας παρακολουθήσει τα αναγνωρισμένα σεμινάρια της BLACKROLL® Education.
  Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

Πρόγραμμα Μαθήματος

Για τιμές επικοινωνήστε μαζί μας με email είτε τηλεφωνικά. Σας παρακαλούμε πολύ να δηλώνετε μέσω email ή τηλεφωνικά τις μέρες και ώρες που σας ενδιαφέρουν στη δραστηριότητα της επιλογής σας. Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για την παρουσία σας στην πρώτη επίσκεψη. Το πρώτο δοκιμαστικό μάθημα είναι δωρεάν. Για μία ολόκληρη εβδομάδα δοκιμαστικών μαθημάτων το κόστος είναι στα 15 ευρώ.

Ημ/νία Ώρα Διάρκεια Μαθήματα Δάσκαλος Booking
 • Σάββατο
 • 10:00 am - 11:00 am
40 week Gyrokinesis Δέσποινα Ρήσσου Book now

ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ