Εύα Αφεντούλη
 • Εύα Αφεντούλη

  Εύα Αφεντούλη

  Η Εύα ξεκίνησε την πρακτική ενασχόλησή της με τη yoga περίπου δέκα χρόνια πριν, στη Θεσσαλονίκη, μαθήτρια της Δέσποινας Χατζησάββα, που με την αγάπη της τη βοήθησε να βρει αυτό που ήταν για εκείνη και άγγιξε την καρδιά της.

   

  Αρχικά η πρακτική της ήταν συγκεντρωμένη στο σώμα της, το οποίο είχε πολλά ενεργειακά μπλοκαρίσματα, που μεταφραζόταν σε πόνους και δυσκαμψίες. Αυτό που τη μάγεψε στην πρακτική ήταν το συναίσθημα μετά, που επεκτεινόταν και πέρα από το σώμα. Η ηρεμία, η ανακούφιση, η διεύρυνση του νου, η συνειδητοποίηση της δύναμης της αναπνοής.

   

  Μέσα από την εσωτερική αναζήτηση και μελέτη ήρθε η γνωριμία με τα ενεργειακά μονοπάτια, μελετώντας βιβλία και παρακολουθώντας σεμινάρια, οπότε και άρχισε να “μεταφράζει” όσα βίωνε.

   

  Στο μεταξύ ήρθε στην Αθήνα, όπου και συνέχισε την πρακτική της έχοντας την τύχη να συναντήσει και να εμπνευστεί από δασκάλες με αγάπη για το έργο τους (Θώμη Λαδά, Λητώ Δούμουρα, Αναστασία Λουκοπούλου) και όλα άρχισαν να παίρνουν το δρόμο τους.

 • MEDITATION_04
  1455470891811.cached

  Το καλοκαίρι του 2014 ένιωσε την ανάγκη να εμβαθύνει ακόμη περισσότερο. Οδηγήθηκε λοιπόν, στο εκπαιδευτικό 200+ ωρών του Yoga House με τον παραδοσιακά εμπνευσμένο δάσκαλο Χρήστο Χαρικιόπουλο, το οποίο ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2014 και ολοκλήρωσε τον Ιούνιο του 2015. Ένα ταξίδι ζωής, που θα έχει πάντα πολύτιμη θέση στην καρδιά της.

   

  “Γιόγκα είναι το ταξίδι του εαυτού προς τον εαυτό μέσω του εαυτού”, Μπαγκαβάντ Γκίτα.

   

  Η προσέγγισή της είναι πως όταν βαδίζουμε με επίγνωση στο μονοπάτι της ζωής, αυτό είναι γιόγκα.

   

  Ακόμη και αν αυτό είναι που επικρατεί ως εικόνα στο δυτικό κόσμο μέσω της ευρείας διάδοσής της, το τελευταίο, ίσως, που είναι γιόγκα είναι να φέρουμε το πόδι πίσω από το κεφάλι. Ξεκινάμε από όποιο σημείο βρισκόμαστε τη δεδομένη στιγμή. Το σώμα μας και ο οργανισμός μας ωφελούνται μέσα από την ολιστική προσέγγιση που μας προσφέρει και μαθαίνουμε σιγά σιγά να διαχειριζόμαστε διαφορετικά το στρες και την καθημερινότητά μας.

Πρόγραμμα Μαθήματος

Για τιμές επικοινωνήστε μαζί μας με email είτε τηλεφωνικά. Σας παρακαλούμε πολύ να δηλώνετε μέσω email ή τηλεφωνικά τις μέρες και ώρες που σας ενδιαφέρουν στη δραστηριότητα της επιλογής σας. Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για την παρουσία σας στην πρώτη επίσκεψη. Το πρώτο δοκιμαστικό μάθημα είναι δωρεάν. Για μία ολόκληρη εβδομάδα δοκιμαστικών μαθημάτων το κόστος είναι στα 15 ευρώ.

Ημ/νία Ώρα Διάρκεια Μαθήματα Δάσκαλος Booking
 • Παρασκευή
 • 6:45 pm - 8:00 pm
15 week Breathe and flow yoga Level 1 Εύα Αφεντούλη Book now
 • Παρασκευή
 • 5:15 pm - 6:45 pm
39 week Perinatal Birth yoga Εύα Αφεντούλη Book now
 • Τρίτη
 • 11:15 am - 12:15 pm
48 week Gentle yoga Εύα Αφεντούλη Book now

Στην πορεία μας το σώμα μας μπορεί να γίνει οδηγός μας για να γνωρίσουμε βαθύτερα τον εαυτό μας. Η αναπνοή μας  μπορεί να είναι η θεραπεία μας. Η εξάσκηση της παρατήρησης και της αποδοχής για ό,τι συμβαίνει, ακριβώς όπως είναι, μπορεί να γίνει η άγκυρά μας για το παρόν, βιώνοντας με επίγνωση κάθε στιγμή.

“Συνειδητοποιείς πως ανέκαθεν υπήρχε κάτι μεγαλειώδες μέσα σου και δεν το γνώριζες”, όπως λέει ο Παραμαχάνσα Γιογκανάντα.

Νιώθει μεγάλη αγάπη βιώνοντας αυτό το μονοπάτι και είναι μεγάλη της χαρά να μπορεί να προσφέρει και να μεταδίδει στους ανθρώπους όσα έχει μάθει και βιώσει ως τώρα και όσα θα συνεχίσει να μαθαίνει.

Στην καθημερινότητά της κινείται μέσα στο “να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις”.

ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ