Μαρίνα Τριάντου
 • Μαρίνα Τριάντου

  Μαρίνα Τριάντου

  Η Μαρίνα ασχολείται με τον αθλητισμό και τις τέχνες απο μικρή ηλικία. Μεγαλώνοντας , όντας ανήσυχο πνεύμα και θέλοντας συνεχώς να εμπλουτίζει τις γνώσεις της, σπούδασε θέατρο, αγγλική φιλολογία, μουσική και χορό. Παράλληλα εργάστηκε ως προπονήτρια κολύμβησης, ναυαγοσώστρια και γυμνάστρια. Το 2004 και έχοντας ήδη ασχοληθεί με τα παιδιά σαν δασκάλα Αγγλικών, συνάντησε την προσωπική της δασκάλα στη Yoga και όλα άλλαξαν! Η μαγεία της yoga και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί στο σώμα, το νού και το πνεύμα την κέρδισαν. Έτσι από το 2008 αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη yoga. Εξακολουθεί να παρακολουθεί διάφορα σεμινάρια στην προσπάθειά της να εξελίσσεται, να ενημερώνεται και να εκπαιδεύεται.

 • pregnant-woman-yoga-lotus-pose
  600_bedtime_yoga_kids_02

  Η αγάπη της για τα παιδιά την ώθησε στην εκπαίδευση και διδασκαλία της παιδικής yoga και αργότερα στην prenatal και postnatal yoga. Απολαμβάνει να διδάσκει yoga σε παιδιά και να παίζει μαζί τους στα μαθήματά της. Συνδυάζοντας την εμπειρία της στο θέατρο, τη μουσική, το χορό και τον αθλητισμό, κάνει τα παιδιά να περνούν όσο πιο όμορφα γίνεται. Της αρέσει να ακούει και να μαθαίνει από αυτά μιας και όπως πιστεύει, τα παιδιά είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι!

Πρόγραμμα Μαθήματος

Για τιμές επικοινωνήστε μαζί μας με email είτε τηλεφωνικά. Σας παρακαλούμε πολύ να δηλώνετε μέσω email ή τηλεφωνικά τις μέρες και ώρες που σας ενδιαφέρουν στη δραστηριότητα της επιλογής σας. Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για την παρουσία σας στην πρώτη επίσκεψη. Το πρώτο δοκιμαστικό μάθημα είναι δωρεάν. Για μία ολόκληρη εβδομάδα δοκιμαστικών μαθημάτων το κόστος είναι στα 15 ευρώ.

Ημ/νία Ώρα Διάρκεια Μαθήματα Δάσκαλος Booking
 • Τετάρτη
 • 6:00 pm - 7:00 pm
39 week Yoga kids 3 - 6 Μαρίνα Τριάντου Book now
 • Τετάρτη
 • 7:00 pm - 8:00 pm
18 week Yoga kids 7 - 11 Μαρίνα Τριάντου Book now
07 week Smart Toddler Yoga Birthlight 1-3 Μαρίνα Τριάντου Book now

ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ