Για εμάς

Ποιοι είμαστε

Hobnob, hobnobbing, hobnobbers:

κάνω παρέα//κοινωνικοποιούμαι//συναναστρέφομαι

Hobnob (Χομπ Νομπ):

Πολυχώρος εναλλακτικών δράσεων με σκοπό την άσκηση, την έκφραση, τη χαλάρωση και την κοινωνικοποίηση, δίνοντας έμφαση στη μοναδικότητα και τις ανάγκες του κάθε ατόμου.

Τόπος συνάντησης «ανήσυχων» ανθρώπων για να γυμναστούν, να χορέψουν, να διαλογιστούν, να θεραπευτούν και να επικοινωνήσουν.

Είμαστε εδώ για να δώσουμε μια διαφορετική νότα χαράς και αισιοδοξίας σε όλους τους Hobnobbers εκεί έξω

Στο Hobnob φιλοξενούμε διαφορετικές δραστηριότητες αλλά και γνωστές αγαπημένες που θα γεμίσουν ευχάριστα την καθημερινότητά σας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο κάθε άτομο και στις ιδιαιτερότητές του, στα θέλω του, στις ανάγκες του, φτιάχνοντας το πρόγραμμα που του ταιριάζει.

Ο στόχος είναι να βρείτε αυτό που σας κάνει καλύτερους και πιο χαρούμενους σωματικά και πνευματικά. Να δίνετε ωφέλιμο χρόνο σε δραστηριότητες που σας γεμίζουν και σας χαρίζουν ισορροπία, ευεξία και ανακούφιση.

Στους γρήγορους ρυθμούς που ζούμε χρειαζόμαστε φροντίδα του σώματος αλλά και της ψυχής. Στο Hobnob τα ολιγάριθμα τμήματα σε συνδυασμό με το κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό, μας υπενθυμίζουν πόσο ξεχωριστοί είμαστε.

big_img
img_small

Μέσα από μια πολύ προσεκτική επιλογή δραστηριοτήτων που ανανεώνονται και βελτιώνονται συνεχώς, σας δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσετε και να επιλέξετε εκείνες που θα σας ενθουσιάσουν!

Για εσάς που αγαπάτε τη yoga , ή θέλετε να ξεκινήσετε, υπάρχουν μαθήματα για όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια και την εξέλιξη μέσα από τη σωστή ευθυγράμμιση και καθοδήγηση με σεβασμό στα προσωπικά όρια του κάθε ασκούμενου.

Για εκείνους που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι καινούριο και καινοτόμο, θα ερωτευτούν τη μέθοδο Garuda η οποία είναι ένα ολοκληρωμένο masterclass μάθημα που συνδυάζει αρμονικά και ευεργετικά στοιχεία της yoga και του pilates με τη ροή και τη χάρη του χορού μακραίνοντας και δυναμώνοντας τη σπονδυλική στήλη, δίνοντας τρισδιάστατη κίνηση στο σώμα.

big_img
img_small

Αν πάλι αγαπάτε το χορό και την αερόβια άσκηση, αναζητάτε την κοινωνικοποίηση και θέλετε να εκφράζεστε καλλιτεχνικά, το ξεχωριστό πρόγραμμα μαθημάτων χορού είναι ιδανικό για εσας. Ειδικευόμαστε στους swing χορούς (lindy hop και solo jazz) για την αισιοδοξία και τη χαρά που μπορούν να προσφέρουν.

Αν έχετε παιδιά ηλικίας απο 4 έως 11 ετών το Hobnob θα γίνει το στέκι σας!

Η yoga και ο μοντέρνος ακροβατικός χορός για παιδιά θα τους δώσει χαρά, δημιουργία, χαλάρωση, ομαδικότητα, ευλυγισία και μεγάλη ελευθερία στην έκφραση, στην κίνηση και τον ρυθμό!

big_img
img_small

Στο χώρο μας επίσης προσφέρουμε ανακούφιση και χαλάρωση μέσα από εναλλακτικές θεραπείες ρέικι και pranic healing σε ατομικές συνεδρίες. Μία φορά την εβδομάδα αφιερώνουμε μισή ώρα σε έναν πολύ δυνατό και ευεργετικό Διαλογισμό για όλους!

Τέλος στο όμορφο και ζεστό σπίτι του Hobnob γίνονται workshops, σεμινάρια και events σχετικά με διάφορα ψυχολογικά και μη θέματα που μας αφορούν και μας δίνουν τροφή για σκέψη και επίλυση.
big_img
img_small

Στις δύσκολες μέρες που ζούμε είναι απαραίτητη η αλληλουποστήριξη, η αλληλοβοήθεια και η γενικότερη κοινωνική ευθύνη για να δώσουμε λύση σε προβλήματα των συνανθρώπων μας και όχι μόνο.

Αν θέλετε με το hobnobbing σας να βοηθήσετε αυτούς που έχουν ανάγκη ανα περιόδους, στείλτε μας τις προτάσεις και τις ιδέες σας στο info@hobnob.gr με θέμα “hobnobbing” και εμείς θα δημιουργήσουμε την επαγρύπνηση και τα events που χρειάζονται!

Twist, stretch, heal…..to become a better person!!

δημιουργός & υπεύθυνη του Hobnob

Δονάτα Λεκατσά

Δονάτα Λεκατσά

Διδάσκει:Lindy Hop/swing dance ,Authentic Jazz Dance & Charleston

Δημιουργός και υπεύθυνη του Hobnob- άρχισε το χορό σε ηλικία 3 ετών. Ως χορεύτρια πιστεύει σε ένα χορό φυσικό και άνετο, που της επιτρέπει να αυτοσχεδιάζει και να...

Ο Χώρος μας

Ο χώρος μας διατίθεται για φιλοξενία μικρών εκδηλώσεων & σεμιναρίων!

Θέλεις να διοργανώσεις τη δική σου εκδήλωση ή σεμινάριο? Ψάχνεις το κατάλληλο μέρος?
δωροκάρτα

Κάρτα Δώρου

Κάνε δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα μαθήματα ή θεραπείες! Ένα πρωτότυπο δώρο για όσους αγαπάς.

THAI MASSAGE
Ο λόγος που το Ταϋλανδέζικο μασάζ είναι τόσο θεραπευτικό, είναι ότι ακολουθεί τις κεντρικές ενεργειακές γραμμές του σώματος και τις ξεμπλοκάρει από πόνους και αρρώστιες.
Θεραπεία Ρέικι
Το Ρέικι βοηθά στην ανακούφιση πόνων, στη χαλάρωση, στη σωματική ευεξία, στην βελτίωση υγείας, στην γαλήνη, ανάπτυξη αισιοδοξίας
Ραντεβού
Κλείστε το ραντεβού σας στο 2130418585 ή στείλτε email στο info@hobnob.gr

Therapies

Join our NewsLetter!